Locaties

Locaties

Voor alle trainingen zijn er locatie mogelijkheden zoals Personal training aan huis,
De Fysio Box en outdoor op locatie. Lees verder voor meer informatie.

Locatie 1

AAN HUIS

Personal training aan huis houd simpelweg in dat ik naar jou toe kom om een training te geven. Woon jij in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam, heb jij een druk schema, kinderen thuis etc. en lukt het je niet om naar de sportschool te gaan dan kun je dit zo oplossen.

Ik bereken geen reiskosten, maar alleen de (indien die er zijn) de parkeerkosten. We gaan samen te werk met powerbands, battle rope, resistance bands, aqua bags (Ultimate Instability), kettle bells, en een dosis fun. Verder kunnen we nog een stukje boksen/self defence verwerken in de training.

Mijn trainingen zijn altijd zo ingericht op functioneel trainen, alle zware apparaten zijn niet altijd nodig om goed te kunnen trainen, het eigen lichaamsgewicht is hierbij al genoeg.

Locatie 2

DE FYSIO BOX

De Fysio Box is een PT studio in Amsterdam Noord waarbij enkel en alleen personal training wordt gegeven of small group. Dit houdt in dat er zeer specifiek getraind word waarbij de ruimte beperkt bezet is.

Je kunt samen met mij vrij uit trainen zonder te hoeven wachten op bezette apparaten wat je dus kan beperken in de training sessie. De ruimte beschikt over alle attributen om het volledige lichaam te kunnen trainen, hij is zo ingericht dat je functioneel kunt trainen zonder te veel poespas. Er is een boksring, bokszak, air bikes en alle anderen benodigdheden dat voldoet aan een volledige gym.

Verder zijn er ook de beste fysiotherapeuten bij de Fysio Box, dus heb jij fysieke klachten dan kunnen we gelijk een plan van aanpak maken.

Locatie 3

OUTDOOR LOCATIE

Locaties: Vondelpark, Oosterpark, Westerpark, Rembrandtpark, Amsterdamse bos

Personal training op een outdoor locatie is een training waarbij we gebruik maken van obstakels in het park met aanvulling van attributen zoals powerbands, battle rope, resistance bands, aqua bags (Ultimate Instability) en kettle bells. Trainen in de frisse buiten heeft zeker zo zijn voordelen:

  1. Met dank aan de zon: vitamine D
  2. Je slaapt beter
  3. Je pakt de winterdip aan
  4. Lucht in het park is schoner
  5. Goed voor de motivatie

Parkeerkosten worden alleen in rekening gebracht bij de volgende locaties: Oosterpark, Westerpark en Rembrandtpark.

Woon jij vlakbij een park die niet in het bovenstaande rijtje zit en wil jij graag daar trainen dan kan dit altijd in overleg.

Wil je graag een gratis intake aanvragen, of heb je een vraag? Laat het me weten!

Neem contact met mij op

Elroy Pappot
pappot_pt@hotmail.com
+31(0)6 83 20 63 33

De Fysio Box – Amsterdam Noord
Zamenhofstraat 108-9
1022 AG Amsterdam
www.defysiobox.com

/pappot_performance_training
/PappotPersonalTraining

Contactformulier

Copyright Pappot Personal Training 2019. Alle rechten voorbehouden.