Over Elroy

Ik ben Elroy Pappot

Vanwege mijn verleden als topsporter op het hoogste niveau, heb ik persoonlijke ervaring met verschillende trajecten en trainingen.

Van jongs af aan ben ik dagelijks bezig met sport. Ik was altijd op het voetbalveld te vinden. Dit harde trainen bracht mij uit eindelijk tot de Eredivisie, maar helaas moest ik door een knieblessure te snel stoppen met voetbal. Mijn passie voor sport is er echter nooit minder op geworden. Ik had altijd al in mijn achterhoofd dat ik mezelf wilde ontwikkelen tot Personal Trainer. Daar ben ik mij volledig op gaan focussen. Ik revalideerde voorspoedig en heb mij inmiddels weten te specialiseren tot Medical- en Healthcoach.

Nu train ik zelf mensen die van sporten, een vanzelfsprekend onderdeel van hun leven willen maken. Is sporten niet zo ‘jouw ding’, dan gaan we samen kijken hoe we je toch kunnen motiveren. En dat lukt altijd! Ben je juist wel veel bezig met sport en wil je vooral je prestaties optimaliseren, dan maken we een stappenplan waarmee wij specifiek jouw doelen gaan verbeteren. Wegens mijn specialisatie als Medical Coach, kan ik je ook goed begeleiden als je blessures hebt, of tijdens een revalidatieproces.

Mijn doel is om al mijn klanten op een veilige en leuke manier kennis te laten maken met sport. Ik help sporten als leuk te ervaren!

Op locatie

Voor alle trainingen zijn er locatie mogelijkheden zoals Personal training aan huis, De Fysio Box en outdoor op locatie. Klik hieronder voor meer informatie.

Wat ik doe

Voor mij maakt het niet uit vanaf welk punt je start. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te bewegen. Dit betekent ook dat je gebaat bent bij persoonlijke begeleiding en een aanpak die bij jou past. Mijn trainingen zijn daarom altijd maatwerk en gebaseerd op jouw kunnen en doelstellingen. Samen zoeken we jouw grenzen op en gaan we aan de slag!

Opleidingen

EXOS: Strength and Conditioning – 2019 

CHIVO: Healthcoach – 2018

Ultimate Instability, level 1 en 2 – 2018

AALO: Medical Coach – 2017

AALO: Personal Trainer – 2016

AALO: Fitness Instructor, level 1 en 2 – 2015

Specialisaties

Sport specifiek Core Stability Gewichtscontrole

Gewichtsafname Boks + Zelfverdediging Trainen met plezier

Maar ook…

Blessures; rug, schouder, knie, heupen / Impingement heup en schouders / Revalidatie traject / Mobiliteit training / Stabiliteit training / SMR (Self Myofascial Release) begeleiding/training

Wil je graag een gratis intake aanvragen, of heb je een vraag? Laat het me weten!

Neem contact met mij op

Elroy Pappot
pappot_pt@hotmail.com
+31(0)6 83 20 63 33

De Fysio Box – Amsterdam Noord
Zamenhofstraat 108-9
1022 AG Amsterdam
www.defysiobox.com

/pappot_performance_training
/PappotPersonalTraining

Contactformulier

Copyright Pappot Personal Training 2019. Alle rechten voorbehouden.