Nicole Bommer – Manager Fitness&Healthbranche

Nicole Bommer – Manager Fitness&Healthbranche

Passie, kennis, ervaring en charisma. Elroy Pappot heeft het allemaal in huis. Maar wat Elroy vooral onderscheidt van andere trainers, is zijn oprechte interesse, zijn vermogen om goed te kunnen luisteren en zijn humor. Elroy is een professional die weet wat hij doet, hoe hij mensen moet motiveren en inspireren. Ik train al jaren met Elroy en samen met hem bereik ik precies datgene wat ik wil bereiken. Ik voel me nog steeds fit en sterk en dat komt omdat Elroy mij iedere week uitdaagt het uiterste uit mijn sportieve mogelijkheden te halen. Voor mij de beste trainer die ik ooit heb gehad!

Arne  Kloosterman – Advocaat

Arne  Kloosterman – Advocaat

Intensief trainen met Elroy heeft mij geen windeieren gelegd. Toen we begonnen was mijn lichaam stram en had overgewicht. Snel is het veranderd naar een fit en energiek geheel. Elke week trainen we hard en met een smile. Lichaam en geest varen er wel bij!

Mike van der Hoorn – Professioneel Voetbal

Mike van der Hoorn – Professioneel Voetbal

Ik ken Elroy van het voetbal we hebben samen in de jeugd en het 1e van FC Utrecht gevoetbald. Toen hij vertelde dat hij gestopt was en bezig was met personal training ben ik in 2017 voor het eerst in de zomer voor mijn voorbereiding bij Elroy gaan trainen. De trainingen wisselde we af met kracht-duur en sportgericht op het veld. We werkte veel met Ultimate Instabilitie Aqua Bags, een trainingsprikkel die ik nog nooit had meegemaakt. Na een zomer trainen kwam ik top fit aan in Engeland en liep echt een stap voor op de rest ik heb in die periode ook een basisplek afgedwongen en ben ik elke zomer bij Pappot Personal Training.

Mariska Lokker – Copywriter/Blogger

Mariska Lokker – Copywriter/Blogger

Ik had een hekel aan sport. Dus jarenlang sponsorde ik diverse sportscholen, om na een paar lessen bodyshape of fitnesscircuitjes een les te vergeten, te skippen of te denken: nah, ik ga morgen wel. En dat werd dan maandag. En dat werd dan nooit meer. Bijna twee jaar geleden dacht ik, ik moet het anders aanpakken. Want ondanks mijn hekel aan sporten, zag ik natuurlijk wel in dat het belangrijk was om zo af en toe eens goed te bewegen en te zweten. Een personal trainer leek me een belachelijk overdreven luxe, maar na mijn eerste gesprek met Elroy was ik om. Natuurlijk is hij een stok achter de deur, maar hij heeft er ook voor gezorgd dat ik sporten (iets) leuker ben gaan vinden. Hij kijkt naar wat ik kan, wat ik leuk vind (boksen!) en probeert met humor en nuchterheid mijn grenzen te verleggen. Dat werkt voor mij. Ondertussen sport ik nu dus bijna twee jaar elke week regelmatig: dat had ik nooit durven dromen. Niet alleen mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan, ook mijn zelfverzekerdheid: Elroy laat je zien wat je kan en dat is vaak veel meer dan je denkt. Een gouden vent!

Melvin Platje – Professioneel voetbal

Melvin Platje – Professioneel voetbal

Al 3 jaar lang train ik een maand voor dat het nieuwe seizoen begint bij Elroy Elke voorbereiding kom ik fit binnen en kan ik gelijk alles geven. De trainingen die Elroy geeft zijn gericht op mijn spel en kwaliteiten door zijn eigen ervaring als voetballer weet die als geen ander hoe hij mij moet prikkelen voor de voorbereiding en daarnaast zijn combi als medical coach maakt het voor mij perfect want naast het harde trainen richten we ook veel aan mobiliteit en het lichaam soepel te houden.

Copyright Pappot Personal Training 2019. Alle rechten voorbehouden.